Leef in Balans

 

Producten

Aankomen

Ondergewicht is over het algemeen een groter probleem dan overgewicht, aankomen is nl. veel moeilijker dan afslanken!

Ondergewicht kan uiteraard verschillende oorzaken hebben (net als overgewicht trouwens), maar goede voeding in combinatie met voldoende rust en ontspanning vormt altijd een goede basis. Goede voeding geeft u meer weerstand, helpt om u fitter en vitaler te voelen en geeft meer energie.

Om aan te komen eet u na iedere maaltijd een heerlijke shake, aangevuld met een aantal voedingssupplementen.

Formule 1 Voedingsshake - uitgebalanceerde voeding

  Gezonde, optimale voeding op natuurlijke basis in een gemakkelijke vorm. Bevat alle essentiële voedingsstoffen die ons lichaam op dagelijkse basis nodig heeft.

Formule 1 is een cellulaire voeding die snel en gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen, is zeer hoog in voedingswaarde, maar bevat slechts weinig calorieën. Formule 1 is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken: Aardbei, Vanille, Tropische Vruchten, Cappuccino, Chocolade en Cookies & Cream.

Vezel- & Kruidentabletten - darmreiniger

  Zorgvuldig uitgebalanceerd mengsel van vezels en fijne kruiden in een gemakkelijke tabletvorm. Zorgt voor continue reiniging en ontslakking van de darmen, waardoor het opnamevermogen van de darmen wordt geoptimaliseerd.

Formule 2: MultiVitaminencomplex - voor hogere weerstand

  Een extra aanvulling op de Formule 1. Deze uitgebalanceerde vitamine- en mineralentabletten dragen bij aan een goede, preventieve gezondheid door versterking van het immuunsysteem.

Formule 3: Proteine Poeder - eitwitten voor spieropbouw

  Voor het behoud van een goede gezondheid heeft het lichaam 1 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag nodig. Proteïne is essentieel voor elke cel van uw lichaam. Mensen die proberen hun gewicht te beheersen verlagen vaak hun proteïneconsumptie bij hun poging om minder calorieën binnen te krijgen. Als het lichaam niet beschikt over genoeg eiwitten voor herstel en onderhoud, onttrekt het dit aan het spierweefsel. Daardoor wordt het proces van de gewichtsbeheersing vertraagd, aangezien de spieren onze 'vetverbrandingsovens' zijn. Proteïne poeder is ook bij uitstek geschikt voor actieve sportmensen!


Terug naar het overzicht.....

Ontwerp Liquid Mindz