Leef in Balans

 

Producten

Afslanken

Om veilig en verantwoord, maar vooral blijvend af te slanken vervangt u 2 maaltijden door een heerlijke Herbalife voedingsshake. De derde maaltijd is een maaltijd naar keuze, klaargemaakt op uw eigen vertrouwde manier. De derde maaltijd mag zowel de lunch als het diner zijn. Daarnaast mag u een paar verantwoorde tussendoortjes nemen, denk hierbij aan fruit of rauwkost en een heerlijk tussendoortje van Herbalife. Wij adviseren u graag! Bovendien neemt u drie keer per dag voedingssuplementen voor een sneller resultaat en een betere gezondheid.

Begin met het Quickstartprogramma. Dit bestaat uit:

Formule 1 Voedingsshake - uitgebalanceerde voeding

  Gezonde, optimale voeding op natuurlijke basis in een gemakkelijke vorm. Bevat alle essentiële voedingsstoffen die ons lichaam op dagelijkse basis nodig heeft.

Formule 1 is een cellulaire voeding die snel en gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen, is zeer hoog in voedingswaarde, maar bevat slechts weinig calorieën. Formule 1 is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken: Aardbei, Vanille, Tropische Vruchten, Cappuccino, Chocolade en Cookies & Cream.

Vezel- & Kruidentabletten - darmreiniger

  Zorgvuldig uitgebalanceerd mengsel van vezels en fijne kruiden in een gemakkelijke tabletvorm. Zorgt voor continue reiniging en ontslakking van de darmen, waardoor het opnamevermogen van de darmen wordt geoptimaliseerd.

Formule 2: MultiVitaminencomplex - voor hogere weerstand

  Een extra aanvulling op de Formule 1. Deze uitgebalanceerde vitamine- en mineralentabletten dragen bij aan een goede, preventieve gezondheid door versterking van het immuunsysteem.

Formule 3: Proteine Poeder - eitwitten voor spieropbouw

  Voor het behoud van een goede gezondheid heeft het lichaam 1 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag nodig. Proteïne is essentieel voor elke cel van uw lichaam. Mensen die proberen hun gewicht te beheersen verlagen vaak hun proteïneconsumptie bij hun poging om minder calorieën binnen te krijgen. Als het lichaam niet beschikt over genoeg eiwitten voor herstel en onderhoud, onttrekt het dit aan het spierweefsel. Daardoor wordt het proces van de gewichtsbeheersing vertraagd, aangezien de spieren onze 'vetverbrandingsovens' zijn. Proteïne poeder is ook bij uitstek geschikt voor actieve sportmensen!


Terug naar het overzicht.....

Ontwerp Liquid Mindz