Leef in Balans

 

Producten

Gezichtsverzorging

Waarom is gezichtsverzorging zo belangrijk? Uw huid is uw grootste orgaan en heeft een eigen stofwisseling. De huid scheidt vet af, vet en water stoten elkaar af. Zou u alleen reinigen met water dan heeft dat dus weinig zin. Als u gebruik wilt maken van een goede dagcrème en/of make-up, dan is het belangrijk dat u die producten aanbrengt op een goede basis, d.w.z. een schone huid. Het is aan uw huid te zien als u haar goed verzorgt!


Het programma voor de basisgezichtsverzorging, NouriFusion, bevat een Cleanser (Reiniging), een Toner (Neutraliseren) en een Moisturiser (Dagcrème). U kunt kiezen uit twee programma's, te weten voor de normale tot droge huid of voor de normale tot vette huid.

Een aantal voordelen van de NouriFusion producten zijn:

· Het is ontwikkelt in de beste laboratoria in Europa
· Dermatologisch getest
· Hypo-allergeen
· Optomologisch getest
· NIET op dieren getest
· Bevatten alleen natuurlijke ingrediënten
· Hoofdingrediënten: vitamine A, C en E
· Alle producten hebben een zonbeschermingsfactor 15


Basis gezichtsverzorgingsproducten

NouriFusion Cleanser - effectieve verwijdering van make-up en verontreinigingen

  Normale tot vette huid: licht schuimende gel met tea tree en eucalyptusolie.
Normale tot droge huid: lotion met zoete amandel en jojoba.

NouriFusion Toner - neutraliseren van de gereinigde huid

  Poriën worden minder zichtbaar en het resultaat is een schone, frisse huid.
Normale tot vette huid: toner bevat o.a. toverhazelaar.
Normale tot droge huid: toner bevat o.a. olijfolie.

NouriFusion Moisturiser - dagcrème met beschermingsfactor 15

  Normale tot vette huid: een rijke crème met avocado, abrikoos en zonnebloemolie.
Normale tot droge huid: lichte, niet vette crème met wilgenroosextract


Overige gezichtsverzorgingsproducten

NouriFusion Eye Cream - hydratatie en verzachten van de tere huid rondom het oog

  Een rijke en verzachtende oogcrème, geschikt voor elk huidtype. Het is speciaal samengesteld met amandelolie en Aloë voor de tere huid rondom uw ogen. Het helpt om het ontstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes tegen te gaan. Bovendien verbetert het de stevigheid en dichtheid van de huid.

NouriFusion Eye Gel - opfrissen vermoeide ogen

  Omdat de huid rondom de ogen maar weinig vetkliertjes heeft is deze huid gevoeliger voor uitdroging en verouderingsverschijnselen. NouriFusion Eye Gel bevat extracten Ginseng en Komkommer, waardoor vermoeide ogen opfrissen en levendiger worden. U voelt direct het verschil.

NouriFusion Exfoliating Scrub - verwijderen vale, ruwe en droge huidcellen

  Een milde gezichtsscrub met zaadjes van frambozen en aardbeien. De jojoba- en bijenwaspareltjes maken de huid glad en egaal en geven een stralende teint. Na elke behandeling voelt de huid zacht en soepel aan.

NouriFusion Moisture Mask - hydraterend masker

  Een rijk en weelderig masker voor de droge vochtarme huid. Het reinigt de huid mild, het verzacht en hydrateert. NouriFusion Moisture Mask bevat o.a. wilgenroosjesextract, sheaboter en avocado-olie, wat kan helpen om een droge, schilferige huid tegen te gaan. Door dit masker voelt uw huid zacht en glad aan en verbetert de teint.

NouriFusion Clarifying Mask - licht kleimasker

  NouriFusion Clarifying Mask is geschikt voor alle huidtypen, maar met name voor de vette huid, omdat het teveel aan vet verwijderd wordt. Bovendien worden vuilrestjes die de huid vaal maken, verwijderd. Het is een zuiverend masker wat ondermeer toverhazelaar, sinaasappel- en eucalyptusolie bevat. Een vette huid wordt hierdoor weer schoon, egaal en stralend met een betere structuur en elasticiteit.

NouriFusion Night Cream - een rijke crème om celvernieuwing te stimuleren

  Huidcellen vernieuwen zich vooral tijdens uw slaap, tussen middernacht en 4 uur 's ochtends. De schade die overdag aangebracht is wordt dan gerepareerd. Omdat er nieuwe cellen ontstaan is het belangrijk een nachtcrème te gebruiken die verrijkt is met vitaminen en voedingsstoffen die celvernieuwing stimuleren. Het verschil is zeer snel zichtbaar!


Gezichtsverzorging voor de rijpere huid


Skin Activator is een ingenieuze huidverzorgingslijn voor vrouwen en mannen. Naarmate we ouder worden neemt de natuurlijke productie van Collageen af waardoor de huid haar elasticiteit verliest en rimpels en andere tekenen van het ouder worden begint te vertonen. Skin Activator bevat een complex op basis van glucosamine, wat de opbouw van Collageen stimuleert. De verjonging van de huid wordt dus gestimuleerd door het verhogen van de natuurlijke Collageenproductie. Daarnaast hydrateert, verzorgt, verstevigt en beschermt Skin Activator de huid. Fijne lijntjes en rimpeltjes, gladheid, helderheid en uitstraling kunnen al in een paar weken zichtbaar verbeteren.

Er zijn verschillende Skin Activator producten omdat de textuur, dikte en kwetsbaarheid van de huid op elke plaats verschillend is.

Skin Activator Dag Crème SPF 15

  Huidcellen vernieuwen zich vooral tijdens uw slaap, tussen middernacht en 4 uur 's ochtends. De schade die overdag aangebracht is wordt dan gerepareerd. Omdat er nieuwe cellen ontstaan is het belangrijk een nachtcrème te gebruiken die verrijkt is met vitaminen en voedingsstoffen die celvernieuwing stimuleren. Het verschil is zeer snel zichtbaar!

Skin Activator Oogcrème

  De huid rond uw ogen is zeer kwetsbaar, het bevat nl. geen talgklieren. Daardoor is het zeer vatbaar voor vroegtijdige veroudering. De komkommerextracten in de Skin Activator Oogcrème helpt u uw huid te verzachten. De huid wordt gehydrateerd en gevoed.

 

Skin Activator Decolletécrème

  De dunne en kwetsbare huid van uw nek en decolleté wordt dunner naarmate u ouder wordt. Verzorg uw huid met deze niet vette, hydraterende en revitaliserende crème om zo fijne rimpeltjes en lijntjes zichtbaar te verminderen. Uw huid zal zijdezacht en superglad aanvoelen.

 

Skin Activator Voedende Nachtcrème

  Terwijl u slaapt wordt de vernieuwing van de huid geholpen door deze weldadige en rijke nachtcrème. Het ondersteunt de Collageenproductie, het hydrateert en voedt de huid. Bij regelmatig gebruik kan het de helderheid van uw gezicht zichtbaar verbeteren. U krijgt uw jeugdige uitstraling terug. Daarnaast kan de stevigheid van de huid verbeteren.

 

Skin Activator Lipverfijner

  Een heerlijke verzachtende lipcrème met beschermingsfactor SPF 15. Het bevat een vleugje pepermunt. Beschermt en hydrateert uw lippen zodat fijne lijntjes rond de mond verminderen en laat uw lippen er voller en gladder uitzien.


Terug naar het overzicht.....

Ontwerp Liquid Mindz