Leef in Balans

 

Nutrition Club

Wat is een Nutrition Club?

De Nutrition Club is een gezellige club, waar u adviezen krijgt voor een gezonder leven. Onder andere door meer beweging en andere voedingsgewoonten. Daarnaast kunt u op een gezellige en informele wijze over allerhande onderwerpen van gedachten wisselen met elkaar en u kunt ervaringen delen.

Voor wie is de Nutrition Club?

Iedereen die gezelligheid en gezondheid wil combineren is welkom op de club! Bent u ge´nteresseerd in een gezonde levensstijl en wilt u daar op een informele en ontspannen manier over leren en discussiŰren, dan bent u van harte welkom. Of u nu sporter bent, man, vrouw, 50+, actieve (zaken)man/-vrouw of huismoeder of -vader bent. U hoeft zich van te voren niet op te geven.

Wat kunt u verwachten op de Nutrition Club?

De 1ste keer krijgt u een korte uitleg over de Nutrition Club en kunt u de sfeer op de club proeven. U krijgt van mij een GRATIS voedzaam, natuurlijk en gezond ontbijt, wat bovenal heerlijk is. En u leert meer over een gezond leven voor u en uw gezin.
Tijdens het nuttigen van uw ontbijt leert u over de relatie tussen gezondheid en voeding. Bovendien leert u wat u in uw voeding zou kunnen veranderen om uw gezondheid te verbeteren of om klachten te voorkomen. Het eten van onze voeding zou een verbetering van uw welzijn kunnen betekenen.

Op de Nutrition Club kunt u kennis opdoen over de voedingsproducten van Herbalife, maar ook kunt u kennis maken met bijvoorbeeld de huidverzorgingsproducten. En u kunt meer te weten komen over de ondernemingsmogelijkheden die Herbalife biedt.

Verder zullen er activiteiten ontwikkeld worden die de gezondheid ondersteunen en/of zorg dragen voor een stuk ontspanning en gezelligheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekkere gezonde wandeling of een gezellige workshop.

Thema's

Verspreid over de weken zijn er diverse thema's, daarbij kunt u denken aan:

Richtlijnen gezonde voeding en waarom is bewegen zo belangrijk?
Wat is de voedingswaarde van de huidige voedingsmiddelen in de winkel?
Welke voedingsstoffen heeft mijn lichaam nodig?
Waar moet ik v.w.b. mijn voeding op gaan letten als ik ga sporten?
Wat is visolie nu eigenlijk en wat doet het voor het menselijk lichaam?
Wat betekent goede huidverzorging nu werkelijk?
En nog veel meer!

Wat kost een lidmaatschap?

De eerste keer dat u komt betaalt u niets!

Na deze GRATIS introductie zijn er drie mogelijkheden:

U koopt per keer een los toegangsticket Ó 3,80 euro
U koopt een starterskaart, waarmee u 5x mag komen voor 7,60 euro
U koopt een 10-dagen clubkaart voor 34,20 euro
Met de clubkaarten bepaalt u zelf wanneer u komt, iedere dag of misschien maar 1x per 2 weken, het staat u volledig vrij. De clubkaart is wel persoonsgebonden.

Wanneer is de Nutrition Club?

Elke donderdag- en vrijdagmorgen kunt u van 8.45 tot 10.00 uur terecht.

Kom gerust eens kijken en neem voor de gezelligheid iemand mee. Hoe meer mensen ervaren wat goede voeding met het lichaam kan doen, hoe gezonder de wereld wordt.

Meldt u KLIK HIER aan voor de agenda van Nutrition Club Leef in Balans.
Nutrition Club Leef in Balans
Veldhofstraat 56a
7215 SE Joppe
(0575) 54 96 30
Ontwerp Liquid Mindz