Leef in Balans

 

Producten

Supplementen

Herbalife biedt u een verscheidenheid aan specifieke producten die voortbouwen op de grondbeginselen van de ShapeWorks producten.

U kunt deze voedingsproducten los gebruiken of ter ondersteuning van uw persoonlijke gewichtsbeheersings-programma. Zo kunt u uw voeding altijd nauwkeurig afstemmen op uw persoonlijke behoefte.

Cell Nutrition - verbetert de functie en energie van de cellen / ondersteunt het afslanken

  De capsules Cell Nutrition bevatten een mix van essentiële voedingsstoffen en plantenextracten die speciaal zijn samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie op celniveau. Het helpt en ondersteunt uw cellen efficiënter te functioneren. Draagt bij aan een betere opname van vitaminen, mineralen en microvoedingsstoffen door de cellen.

Cell-U-Loss - figuurcorrectie

  Een unieke combinatie van mineralen en kruiden in tabletvorm, speciaal ontwikkeld tegen hardnekkige vetafzettingen en overtollige vloeistoffen in de bindweefsels (cellulitis = 'sinaasappelhuid'). Zorgt voor een betere doorbloeding en herstelt en reguleert de vochthuishouding, waardoor ook afvalstoffen beter verwijderd kunnen worden. Formule 3 wordt ook wel de figuurcorrector genoemd!

Fiberbond - vetmagneet

  Tablet met een uitzonderlijke samenstelling van actieve vezels, in te nemen een half uur vóór iedere maaltijd met een flink glas water. Zorgt enerzijds voor een voldaan gevoel en anderzijds wordt een deel van de vetten in onze maaltijd door de vezels gebonden, waardoor deze niet door het lichaam kunnen worden opgenomen. Fiberbond zorgt ook voor een snellere passage van het voedsel in de darmen en draagt zo bij aan de verwijdering van giftige afvalstoffen uit het lichaam. Past zeer goed in een cholesterolverlagend dieet.

Thermojetics - kruidendrank

  Thermojetics is een heerlijke kruidendrank op instantbasis. Houdt de eetlust onder controle, verhoogt het energieniveau en zorgt voor een betere stofwisseling en vetverbranding. Tevens zorgt deze bijzondere kruidendrank voor een goede reiniging van het lichaam (afvoer van afvalstoffen). Gemakkelijk in gebruik: een theelepeltje oplossen in een glas heet water en u heeft een heerlijke kruidenthee. In koud water opgelost is Thermojetics een uitstekende dorstlesser voor bij of na het sporten.

Proteine Repen - gezond snoep

  Overheerlijke snackrepen: boordevol voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Een lekker, gezond en verantwoord tussendoortje! Denkt u hierbij ook aan uw kinderen; gezonder snoep is er niet!

Geroosterde Sojanootjes - gezond tussendoortje voor de hartige trek

  Geroosterde sojabonen, bestrooid met natriumarm zout. Vol gezonde voedingsvezels. Een smakelijk alternatief voor koolhydraatrijke chips. Doordat de sojanootjes eiwitrijk zijn (11 gr. per zakje) zullen ze uw hartige trek snel stillen.

LiftOff - bruisende energiedrank

  Geef lichaam en geest een nieuw soort energie met deze letterlijk bruisende energiedrank. LiftOff doet meer dan alleen vermoeidheid bestrijden. Dankzij een unieke mix van hoogwaardige en energierijke ingrediŽnten wordt bijvoorbeeld ook het concentratievermogen versterkt. Het maakt de geest helder en laat hem beter functioneren. Met als gevolg sneller en accuraat denken.

NRG - energietabletten

  Guarana-tabletten, gemaakt van de zaden van een Zuid-Amerikaanse klimplant. Guarana staat al eeuwenlang bekend om de energieke werking. Zorgt voor een betere verbranding en voor meer energie! NRG werkt nivellerend op het energieniveau en wordt daarom ook vaak gegeven aan hyperactieve kinderen voor een betere concentratie. NRG is daarnaast ook bijzonder geliefd bij sporters, vanwege de versnelde afbraak van melkzuur (resulteert in een kortere herstelperiode) en NRG verbetert tevens het uithoudingsvermogen. Een andere positieve werking blijkt NRG vaak te bieden bij diverse allergieën, zoals bijvoorbeeld hooikoorts, astma en cara.

Aloe Vera Siroop - aloëdrank voor reiniging en bevordering spijsvertering

  Deze siroop is een concentraat van de Aloë Vera plant. De Aloë Vera plant staat wereldwijd al duizenden jaren bekend om haar verzachtende en geneeskrachtige werking. Deze cactusachtige plant bevat maar liefst meer dan 200 werkzame stoffen. Door een speciaal procedé is Herbalife erin geslaagd om niet alleen de sappen van de plant, maar het gehele blad te verwerken, waardoor zoveel mogelijk de organische stoffen worden behouden. Aloë Vera siroop is een heerlijke verfrissende drank, bevat belangrijke enzymen, aminozuren en mineralen en verzorgt, verzacht en kalmeert het complete maag/darmkanaal. Het helpt daarnaast bij de spijsvertering en ondersteunt de natuurlijke reiniging van het lichaam.

Thermo Geel - tegen zoetbehoefte

  Bevat Garcinia-extract met GTF-chroom en Calcium. Heeft op een natuurlijke wijze een stabiliserend effect op de bloedsuikerspiegel waardoor u minder zoetbehoefte heeft. Een uitstekend supplement bij het afslanken. Bij inname vóór het slapen gaan wordt de stofwisseling enigszins verlengd.

Thermo Complete - meer energie en vitaliteit, minder honger

  Is een revolutionair kruidensupplement dat speciaal ontwikkeld is om het proces van de gewichtsbeheersing te versterken. De tabletten zorgen voor een betere controle van de eetlust door een verzadigd gevoel.
Het combineert een krachtige mix van met zorg geselecteerde kruiden, waardoor u zich sterker voelt en beter opgewassen bent tegen de spanningen die gepaard kunnen gaan met het volgen van een ander eetpatroon. Tevens zorgt het voor meer energie en vitaliteit, verhoogt het concentratievermogen en versnelt en verbetert de stofwisseling.


Rose-Ox - bescherming: versterkt het immuunsysteem

  Bijzonder sterke anti-oxidant van een geheel nieuwe generatie. Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei schadelijke stoffen. Door stress, slechte eetgewoonten, (mee)roken, luchtvervuiling etc. ontstaan vrije radicalen in ons lichaam. Deze vrije radicalen vallen onze cellen aan en kunnen ze beschadigen. Anti-oxidanten neutraliseren vrije radicalen en beschermen zo onze cellen en weefsels. Het gebruik van extra anti-oxidanten vertraagt ook het verouderingsproces. Rose-Ox werkt synergetisch met de traditionele anti-oxidanten, waaronder de vitamines C en E. Het versterkt hun werking meervoudig. Heel krachtig en heel gemakkelijk!


Herbalifeline - visoliën, gezonde essentiële vetzuren

  Deze visoliecapsules bevatten een concentratie van diverse diepzeevisoliën. Visoliën bevatten de voor het lichaam essentiële Omega-3 vetzuren. Aangezien het lichaam deze niet zelf kan aanmaken, moeten ze uit onze voeding gehaald worden. Helaas eet vrijwel iedereen veel te weinig vis. Herbalifeline biedt daarom uitkomst en zorgt voor precies die aanvulling die uw lichaam nodig heeft.


NiteWorks - bevordert aanmaak stikstofoxide 's nachts

  Stikstofoxide is zeer belangrijk voor een goed functionerende bloedsomloop. Dit houdt in dat de slagaderen zuurstofrijk bloed transporteren naar de verschillende lichaamsdelen. Als men ouder wordt neemt de productie van stikstofoxide in het lichaam af. Bovendien staat de productie 's nachts op een laag niveau.
NiteWorks bevat o.a. L-Argenine en L-Citrulline, wat er voor zorgt dat de productie van stikstofoxide omhoog gaat. Stikstofoxide kan rustgevend werken en de bloedvaten verwijden, waardoor het hart en de weefsels beter van bloed worden voorzien. Bij een gezond eetpatroon en voldoende lichaamsbeweging kan het ook een positieve uitwerking hebben op de bloeddruk. Los 2 schepjes (ca. 10 gram) op in 250 ml koud (koolzuurhoudend) water of vruchtensap en drink het op voor u gaat slapen.

Tang Kuei - verlichting gespannen spieren en herstellen natuurlijk evenwicht

  Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding lichamelijk hinder ondervinden. Met name door de Kamille en Engelwortel in Tang Kuei wordt het lichaam gestimuleerd om een natuurlijk evenwicht te hervinden. De tabletten bieden ontspanning en verlichting aan gespannen spieren. Daarnaast biedt het ondersteuning bij zware lichamelijke spierinspanning. Het verlicht pijnen die vaak gerelateerd zijn aan stress en titanische spierkrampen.

Prelox Blue - voor de mannelijke vitaliteit

  De huidige manier van leven (druk, stress) en het natuurlijke verouderingsproces zorgen ervoor dat de mannelijke vitaliteit terugloopt. Wie overdag hard werkt, veel druk en stress voelt, zal tegen de avond moe en lusteloos zijn. Prelox Blue is een nieuw revolutionair product wat dankzij een krachtige antioxidant ondersteuning biedt. Het kan u helpen de gevolgen van een gestresst en druk leven de baas te worden en de typische mannelijke vitaliteit te herstellen.

Aminogen - betere opname (voedings)eiwitten

  De maag onttrekt belangrijke vitaminen, mineralen en aminozuren die u elke dag nodig heeft om in vorm te blijven. Daarnaast scheidt de maag een serie spijsverteringsenzymen af, maar alleen als er bepaalde micronutriŽnten beschikbaar zijn. Door slechte voeding en een moeizame spijsvertering wordt de voeding niet goed verteerd. Aminogen helpt het spijsverteringsapparaat om voedingseiwitten op te nemen, waardoor talrijke belangrijke voedingsstoffen op de juiste wijze geabsorbeerd en gebruikt kunnen worden. Eiwitten worden dus optimaal verteerd, wat belangrijk is tijdens een gewichtsbeheer-singsprogramma of wanneer u spiermassa wilt ontwikkelen.

Schizandra Plus - bevordering zuurstofgebruik door het lichaam

  Het vermogen van het lichaam om zuurstof te gebruiken wordt door de bes van de Schizandraplant gestimuleerd. Door de antioxidanten in Schizandra Plus wordt de hersteltijd na een sportprestatie verminderd, daarnaast bestrijdt het sportgerelateerde vrije radicalen. Ideaal voor sportliefhebbers. Schizandra Plus helpt het lichaam een interne bescherming op te bouwen tegen de gevolgen van een actieve levensstijl.


Terug naar het overzicht.....

Ontwerp Liquid Mindz