Leef in Balans

 

Visrecepten

 

Kabeljauw in kruidensaus

Aantal personen: 1
Kcal p.p.: 300


Ingrediënten:

200 gr kabeljauwfilet
citroensap
zout
witte saus (pakje)
50 gr garnalen
peterselie
4 el halfvolle melk
1 knäckebröd


Bereidingswijze:

Druppel wat citroensap over de vis en laat deze 15 minuten trekken in kokend water met zout. (Het water mag niet koken als de vis erin ligt!)

Neem de vis uit het water en houd hem warm.

Kook 1 - 1,5 eetlepel witte saus 1 minuut met een kopje visvocht.

Roer de garnalen, 1 eetlepel gehakte peterselie en de melk door de saus.

Serveer met knäckebröd.

 

Recepten en gerechten

 

Visrecepten

Vleesrecepten

Gevogelterecepten

Rijst & Pasta

Salades

Nagerechten

 


Ontwerp Liquid Mindz